/ 5 APP A TÖKÉLETES KÉPHEZ? /

Sziasztok!

A mai bejegyzésben arról fogok írni, hogy milyen módon és mely alkalmazásokkal szoktam szerkeszteni én a képeimet, amiket láthattok a blogon, vagy Instagramon.


Egyáltalán nem szeretem túlzásba vinni az effekteket, és az egyéb lehetőségeket. Próbálom visszaadni nektek az eredeti látványt. 

Ami az alkalmazásokat illeti: legtöbbször a VSCO nevű appot használom, de ha valami komolyabb dolog van az adott képpel, mondjuk ki kell szedni az idős nénit, akkor a Snapseed nevű alkalmazást veszem elő. 


Ami még sokat segít a fotók létrehozásában az a Canon saját fejlesztésű alkalmazása, ami a Wi-Fi-vel rendelkező fényképezőgépekkel kompatibilis Camera Connect nevű app. Egyszerű és nagyszerű. Szinte gyerekjáték kezelni. 

A képeket a blogra a Google Fotók nevű alkalmazással töltöm át, ami nagyon hasznos, hiszen ha a mobilomról eltűnik néhány kép (például az új IOS frissítésnél), akkor ebben az alkalmazásban megtalálhatóak.


Végül de nem utolsó sorban Instagram feedemhez az UNUM-ot használom, ami szintén egy hasznos és egyszerűen kezelhető app. Sok mindent megmutat és ismertet, ilyen például az, hogy betáblázza mikor érdemes posztolni az oldaladra és hogy melyik a legkeresettebb hashtag, amit használsz jelenleg. 


És kész is a végeredmény!

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést.

Gergő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések